Grundskole

Vejledningsaktiviteter - Uddannelse og Job

Fagformålet for Uddannelse og Job er, at eleverne skal opnå kompetencer til at træffe karrierevalg på baggrund af egne ønsker og forudsætninger, forståelse for betydningen af livslang læring samt alsidig viden om uddannelses- og erhvervsmuligheder.

Vi ønsker at udfordre eleverne i deres uddannelsesvalg

Learnmark Horsens ønsker at bidrage til, at eleverne opnår disse kompetencer. Vi ønsker at hjælpe, støtte og udfordre eleverne i deres uddannelsesvalg. Aktivitetskataloget skal være med til sætte eleverne i stand til at træffe et kvalificeret uddannelsesvalg på et oplyst grundlag.

Ung til ung

De fleste aktiviteter i kataloget baseret på ung til ung-mødet, hvor grundskolens elever gennem undervisning og dialog møder Learnmark-elever.

Derudover tilbyder vi også vejledningsaktiviteter målrettet forældre og undervisere.

Understøttende undervisning

Aktiviteterne i kataloget kan betragtes som understøttende undervisning, der bidrager til en varieret skoledag. Nogle aktiviteter egner sig godt til at gøre fag som fx matematik, engelsk og fysik mere praksisnære, mens andre aktiviteter kan indgå i projektorienterede forløb eller aktiviteter i de kommunalt planlagte uddannelse- og job-forløb.

Gode idéer

Har du en idé til et samarbejde omkring uddannelse og job, hører vi meget gerne fra dig, så vi sammen kan udvikle tiltag, der sikrer grundskolens elever det bedste grundlag forud for uddannelsesvalget. Kontakt Lars Henrik Heden på M: 4212 7279  E: lhhe@learnmark.dk.

Kontakt

Lars Henrik Heden

Uddannelsesvejleder/Mentor

Learnmark Gymnasium HHX/Learnmark Gymnasium HTX
M: 4212 7279 E: lhhe@learnmark.dk

Få nyt om vores uddannelser direkte i mailboxen
chat-boxes

Brug for hjælp?

Brug for hjælp
Elisabeth Damkjær
M:4212 7212E:eda@learnmark.dk

Få hjælp og find svar på Facebook
pencil

Tilmelding

Du kan søge om optagelse på vores uddannelser på forskellige måder - få mere info her.

Optagelse
mail

Hold dig opdateret

Learnmark Horsens sender jævnligt nyhedsbreve målrettet fx virksomheder, forældre, vejledere og undervisere.

Nyhedsbreve
'