KOK AMOK

AFLYST

 

 

 

KOK AMOK 

Madskole i vinterferien 2019

Går du i 9. klasse, og vil du gerne eksperimentere i køkkenet og prøve nye måder at lave lækker mad på? Så tilmeld dig Kok Amok – madskole i vinterferien!

Du kan deltage én dag eller alle fem dage.

”Det bliver fem fantastiske dage for de unge, der har lyst til at blive udfordret på deres køkkenfærdigheder og mad-fantasi. Udover grundlæggende viden om råvarerne lærer de også at lave både hverdags- og festmenuer, som de kan brillere med hjemme i familien og for deres kammerater,”

Tina Edeling-Klausen uddannelsesleder
Program
  • MADSPILD OG RECYCLE

    MANDAG D. 11. FEBRUAR 
    KL. 8.00-15.00

    Tips og tricks til, hvordan du

    • opbevarer råvarer bedst
    • undgår rester eller bedst
    • bruger rester
    • bliver mere effektiv i køkkenet
    • sammensætter råvarer, som passer sammen
    • overlever på et lille budget.

    Du skal tænke kreativt og bruge den viden, du har fået om madspild. Vi laver mad på højt gastronomisk niveau ud fra de råvarer, som supermarkedet ikke kan sælge.

  • TJENER, BAR OG BARISTA

    TIRSDAG D. 12. FEBRUAR
    KL. 8.00-15.00

    Du lærer om gæstebetjening, så gæsten føler sig velkommen og får en god oplevelse. Du lærer også at lave og servere kaffe, kakao og te, og du får viden om drinks, øl og vin, hvilke glas der anvendes, og hvordan du skænker korrekt op.

     

  • ANDERLEDES DESSERTER

    ONSDAG OG TORSDAG
    DEN 13. - 14. FEBRUAR 
    ​KL. 8.00-15.00 

    Her får du mulighed for at udleve din indre Blomsterberg eller Markus Grigo. Du skal nemlig lave professionelle kager og desserter.

    Du udvikler dine færdigheder fra det almindelige kageniveau til at blive en fremragende dessertkok.

     

  • DEN LILLE KEMIKER - MOLEKYLÆR GASTRONOMI

    FREDAG D. 15. FEBRUAR 
    KL. 8.00-15.00

    Hvad betyder naturfag i vores mad og kan vi trylle? Denne dag laver vi forsøg og ser på kemiens naturlige virkning i tilberedning af råvarer. Du lærer om molekylær gastronomi, og hvordan du kan overraske dine gæster med det.

GRATIS TILBUD

Projektet er støttet af: Den Europæiske Socialfond, Erhvervsstyrelsen og Region Midtjylland

Tilmelding

Tilmelding til uddannelsesleder Tina Edeling-Klausen på E: tied@learnmark eller M: 42 12 72 28.

I mailen skal du skrive: Navn, dag(e) du ønsker at deltage og mobilnummer. Fx: Johan Jensen, torsdag, 23 45 67 89.

Tilmeldingsfrist: Søndag den 20. januar 2019

 

OBS

Der er 22 pladser på holdet. Tilmelding er bindende og sker efter først til mølle-princippet.

Praktisk info

Medbring køkkenegnede (skridsikre) sko og et forklæde.
Du får frokost hver dag.

Tidspunkt

Mandag – fredag vintersferien 2019 (uge 7). Kl. 8.00-15.00

Adresse

Hotel og restaurant på Learnmark Tech, Vejlevej 150, 8700 Horsens

KONTAKT

Tina Edeling-Klausen

Uddannelsesleder

Learnmark Tech Hotel og Restaurant
M: 4212 7228 E: tied@learnmark.dk

Projektet er støttet af:

Projektet er en del af Smartskills

chat-boxes

Brug for hjælp?

Brug for hjælp
Elisabeth Damkjær
M:4212 7212E:eda@learnmark.dk

Få hjælp og find svar på Facebook
pencil

Tilmelding

Du kan søge om optagelse på vores uddannelser på forskellige måder - få mere info her.

Optagelse
mail

Hold dig opdateret

Learnmark Horsens sender jævnligt nyhedsbreve målrettet fx virksomheder, forældre, vejledere og undervisere.

Nyhedsbreve
'