2. februar 2023

Innovationselever tager 1. og 2. pladsen til regionsmesterskab

TILLYKKE til Nanna og Emilie, Sille og Natalia, som i sidste uge vandt regionsmesterskabet for innovationselever!

Og TILLYKKE til Cecilia, Cecilie, Emma, Julie og Sofie med en flot 2. plads i samme konkurrence!

Nanna og Emilie, Sille og Natalia vandt med deres idé om et pantsystem til brugte batterier.

 En undersøgelse viser, at 38% af danskerne ikke sorterer deres brugte batterier korrekt. Vores idé skulle gerne få flere til at affaldssortere korrekt. Det vil vi gøre noget ved! Vores virksomhed hedder Tick Ward, og via en app kan de optjene point, hvis de afleverer deres batteri i en pantmaskine – lige som man gør, når man panter flasker og dåser.

Nanna, 2. g på HHX

De fire vindere med diplom
Vi har lært meget af at arbejde med Tick Ward. Nu ved vi, hvor vigtigt det er at have en plan for, hvor man vil hen, og hvor vigtigt det er at have styr på målgrupper og markedsundersøgelser.

Emilie, 2. g på HHX

 Vi har tidligere i år været med til en konkurrence, hvor vi også præsenterede Tick Ward. Her fik vi en masse gode råd fra dommerne, som vi har arbejdet videre med. De sagde blandt andet, at vi skulle lave en bedre forretningsmodel. Vi gjorde, som de sagde, og det scorede vi max-point på denne gang.

Nanna, 2. g på HHX

Snart skal vi til kvalifikationsmesse, hvor vi også deltager i konkurrencen med Tick Ward. Vi håber, vi går videre til DM!

Emilie, 2. g på HHX

De fem piger, der fik 2. pladsen. De er glade

Lej en oplader

Cecilia, Cecilie, Emma, Julie og Sofie fik 2. pladsen med deres idé om at leje en oplader til fx telefon elle computer på time- eller dagsbasis, så man er fri for at have sin egen med i skole. Der er nemlig en stor risiko for, at de enten bliver væk eller bliver ødelagte.