Fremtid

Efter Learnmark 10, har du mange muligheder for at gøre dine drømme til virkelighed. 

Målet er, at du på Learnmark 10 bliver så afklaret som muligt, inden du vælger uddannelse. Du har måske en fornemmelse af, hvilken ungdomsuddannelse du vil vælge efter 10. klasse, men du er i tvivl om, hvad du skal bruge den til. Derfor skal du, når du går på Learnmark 10, deltage i et brobygningsforløb. Læs mere om brobygningsforløbet(pdf).

Her kan du læse om nogle af vores tidligere elever, og hvilken uddannelse de valgte.

Freja i biblioteket
Jeg vil gerne på gymnasiet, men synes, det var en god idé at komme på Student 10, så jeg kunne blive forberedt til gymnasiet både fagligt og personligt, men også for at finde ud af, hvilken gymnasievej jeg skal vælge, for der er jo mange muligheder.

Freja, Student 10-elev

 

læs artikel: Student 10 giver Freja tryghed og tro på fremtiden

Da jeg startede på Learnmark 10, troede jeg, at jeg skulle fortsætte på HHX, men det ændrede sig 100 procent, da jeg hørte om uddannelsen til klimaingeniør. Som klimaingeniør arbejder man både på kontor og i felten, og det er lige præcis sådan et job, jeg gerne vil have, når jeg om mange år er færdiguddannet.

Martin, HTX-elev

IMG 0366
For mig var det en fordel at kende til Learnmark Tech, før jeg startede her. Jeg vidste, hvor de forskellige værksteder ligger og følte mig hjemme fra første dag. På GF1 har vi meget mere teori, end vi havde, da jeg var i Learnmark 10-brobygning. Det har jeg lige skullet vænne mig til.

Andreas, elev på Learnmark Tech

 

Læs artikel: Fra Learnmark 10 til Learnmark Tech

Portrætbillede af Sabine
10. klasse var et godt år for mig, fordi jeg blev afklaret om mit uddannelsesvalg, og fordi jeg fik et ekstra år til at arbejde med de fag, jeg var usikker i. Jeg har været på brobygningsforløbet GymCrawl, hvor jeg fik mere viden om de fire gymnasieuddannelser og EUX. På den måde ved jeg bedre, at HTX er det helt rigtige valg for mig.

Sabina, HTX-elev

 

Læs artikel: Fra Learnmark 10 til starten på en drømmeuddannelse

Jennifer Fra Step 10 Til Learnmark Tech Nov 2019 (3)
Jeg kan godt lide at gå på Learnmark Tech. Det passer godt til mig, fordi jeg gerne vil være fysisk aktiv i stedet for at sidde stille ved et skolebord en hel dag. Vi har selvfølgelig også teori på Learnmark Tech, men det er ikke så lang tid ad gangen.

Jennifer, elev på Learnmark Tech

 

Læs artikel: På Learnmark 10 fik jeg mine første 12-taller

Jane Lerche

Kontakt

Kontakt os for mere information

Jane Lerche

Sekretær

Learnmark 10