Learnmark Gymnasium HHX

På HHX får du tre gode år på gymnasiet, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, samtidig med at du har det sjovt med dine venner.

Her får du en bred uddannelse med nye fag inden for fx økonomi og marketing og fag, du allerede kender, og du kan vælge at dygtiggøre dig inden for innovation, sprog og globalisering.

På HHX tager en stor del af undervisningen udgangspunkt i konkrete cases fra lokale til internationale virksomheder, hvor du omsætter teoretisk viden til praksis.

HHX gør dig klar til at fortsætte på en videregående uddannelse, og du får viden om, hvordan du starter din egen virksomhed. Du kan i vores iværksættermiljø få hjælp til alt det praktiske, hvis du vil gøre dine drømme til virkelighed, mens du går på HHX.

Drømmer du om at styre økonomien eller markedsføringen i en stor international virksomhed eller i din egen virksomhed? Er du vild med sprog som fx engelsk, kinesisk, tysk, fransk eller spansk? Interesserer du dig for aktiehandel og de love, der styrer samfundet? Eller synes du, at kulturmøde og globalisering er spændende?

Så er HHX sikkert noget for dig.

Hverdagen på HHX

Hør Christian og Laura fortælle om hverdagen på Learnmark Gymnasium HHX.

HHX_Om HHX_Hverdagen på HHX

Fakta

Studiestart

12. august 2024

 

Varighed

3 år

 

Adgangskrav

Læs mere om adgangskrav

 

 

6 studieretninger

Studievejlederen fortæller om HHX

I filmen fortæller studievejleder Janni Holleufer kort om HHX generelt, om studieretninger, fag,  arbejdsform og sprogfag.

Studievejlederen på HHX