Studieliv på Learnmark Tech

Learnmark Tech er meget mere end undervisning. Det er fx også fredagsbar og fester, sportsturneringer, foredrag og elevråd.


Elevråd

På Learnmark Tech har hver uddannelse en repræsentant i elevrådet, som har mulighed for at få stor indflydelse på, hvordan studie- og ungdomsmiljøet kan blive endnu bedre.

Elevrådet har de seneste år været med til arrangere forskellige aktiviteter for skolens elever. Det er fx aktivitetsdage, julebingo, fitness-eftermiddag og foredrag.

Formanden for elevrådet har også mulighed for at blive elevrepræsentant i skolens bestyrelse.

Elevrådet på Learnmark Tech er et team, som bliver rystet godt sammen til forskellige sociale aktiviteter som fx bowling med spisning, julefrokost og action på paintballbane.

Elevrådet står blandt andet for:

Fredagsbar 

Elevrådet arrangerer også fredagsbar for eleverne på Learnmark Tech. Det er hyggelige eftermiddage med fx konkurrencer, grill og god mulighed for at lære nogle fra de andre uddannelser at kende.

Fælleselevråd

Formanden for elevrådet på Learnmark Tech er med i Fælleselevrådet for alle uddannelser på Learnmark Horsens. Fælleselevrådet står for aktiviteter og Learnmark-festen på tværs af uddannelser.

Se film og læs mere om Learnmark-festen 

Følg Learnmark Tech på sociale medier

Her møder du vores elever og får et indblik i hverdagen.

 


 

Facebook

På Facebook får du et indblik i uddannelsen med blandt andet nyheder og historier om vores elever.

Learnmark Tech på Facebook

Instagram

På Instagram kommer du tæt på eleverne og hverdagen på Learnmark Tech. Følg også #learnmarktech

Learnmark Tech på  Instagram

Aktivitetsdag på grundforløbet

Kast med bildæk, grill din mad på tid og scor årets flotte mål i fodbold. Mindst en gang om året arrangerer vi aktivitetsdag for elever på grundforløbet. Det er en sjov dag, hvor du både kan deltage i kendte og mindre kendte sportsgrene, og hvor du lærer elever fra de andre uddannelser at kende.

I filmen kan du opleve stemningen og eleverne til en af vores aktivitetsdage.

Aktivitetsdag Tech_GF1_august 2022


Fitness, fodbold, mountainbikes og multibane

Fysisk aktivitet er en naturlig del af undervisningen på Learnmark Tech.

I vores fitnesslokale kan du styrke dine muskler, på vores mountainbikes kan du træne din kondition og på multibanen kan du hygge dig med basket og fodbold i pauserne.

Learnmark Horsens har også et fodboldhold, som jævnligt deltager i turneringer. På fodboldholdet plejer der at være mange dygtige spillere fra Learnmark Tech.