Studieliv på Learnmark Tech EUX

EUX-Tech er meget mere end undervisning. Det er fx også fredagsbar og fester, sportsturneringer, foredrag og elevråd.

Når du er elev på EUX-Tech, er du både en del af studielivet på Learnmark Tech og Learnmark Gymnasium HTX.

Samarbejde med VIA University College i Horsens

Det unikke ved EUX-uddannelsen er, at du efter uddannelsen både kan arbejde som faglært og videreuddanne dig på en mellemlang eller lang videregående uddannelse.

De helt oplagte videreuddannelsesmuligheder finder du blandt andet hos VIA University College i Horsens, som vi arbejder tæt sammen med på EUX. Minimum to gange i løbet af din EUX-uddannelse vil du opleve undervisningsforløb, som afvikles i et samarbejde mellem VIA og gymnasiefagene Teknik og Teknologi.

Gennem disse forløb ønsker vi at løfte det faglige niveau endnu højere, samtidig med, at du får mulighed for at opleve, hvordan det er at være studerende på VIA's uddannelser.

Studieophold

På EUX ønsker vi at arbejde med et internationalt perspektiv på håndværk. Målet er at få et bredere perspektiv på uddannelsen, og et blik for, at håndværk udføres forskelligt i forskellige kulturer. Samtidig vil det give muligheden for at få blik for de karrieremuligheder, der ligger uden for Danmarks grænser.

Vi arbejder sammen med internationale samarbejdspartnere med henblik på at tilbyde et 14-dages studieophold på henholdsvis Grundforløb 2 og Hovedforløb 1.

Det er frivilligt, om man ønsker at deltage, og man skal være opmærksom på, at man bruger en ferieuge og en skoleuge på opholdet.

Pt. har vi samarbejdspartnere på Malta og i Athen.

Du vil umiddelbart efter opstart på Grundforløb 1 blive orienteret om mulighederne.

EUX-elever på studietur til Athen

Athen 2024

EUX Tech GF2  studietur Athen april 2023

Athen 2023

Studietur

Gymnasiestudieturen ligger på hovedforløb 2, hvor vi rejser til en større europæisk by - vi har fx været i Barcelona, Rom og Edinburgh. Her tager programmet afsæt i dine gymnasiefag og kulturen i det land, I besøger.

4 drenge sidder på en bænk i Edinburg
Vi var på en ghost-tour, hvor vi hørte om Edinburgh i 1700- og 1800-tallet. Vi havde en meget god guide, som virkelig kunne gøre historien spændende. Det var nok den bedste oplevelse på hele turen.

Thor, EUX-elev

 

Læs artikel: EUX-elever på studietur til Edinburgh

Introtur

Når du starter på EUX-Tech, får du også mulighed for at deltage i en introtur, hvor du lærer dine klassekammerater at kende og får introduktion til uddannelsen.

Elevråd

EUX-uddannelserne har en repræsentant i elevrådet på Learnmark Tech, som har mulighed for at få stor indflydelse på, hvordan studie- og ungdomsmiljøet kan blive endnu bedre.

Elevrådet har de seneste år været med til arrangere forskellige aktiviteter for skolens elever. Det er fx aktivitetsdage, julebingo, fitness-eftermiddag og foredrag.

Formanden for elevrådet har også mulighed for at blive elevrepræsentant i skolens bestyrelse.

Elevrådet på Learnmark Tech er et team, som bliver rystet godt sammen til forskellige sociale aktiviteter som fx bowling med spisning, julefrokost og action på paintballbane.

Elevrådet står blandt andet for:

Fredagsbar 

Elevrådet arrangerer også fredagsbar for eleverne på Learnmark Tech. Det er hyggelige eftermiddage med fx konkurrencer, grill og god mulighed for at lære nogle fra de andre uddannelser at kende.

Fælleselevråd

Formanden for elevrådet på Learnmark Tech er med i Fælleselevrådet for alle uddannelser på Learnmark Horsens. Fælleselevrådet står for aktiviteter og Learnmark-festen på tværs af uddannelser.

Se film og læs mere om  Learnmark-festen

Aktivitetsdag på grundforløbet

Kast med bildæk, grill din mad på tid og scor årets flotte mål i fodbold. Mindst en gang om året arrangerer vi aktivitetsdag for elever på grundforløbet. Det er en sjov dag, hvor du både kan deltage i kendte og mindre kendte sportsgrene, og hvor du lærer elever fra de andre uddannelser at kende.

I filmen kan du opleve stemningen og eleverne til en af vores aktivitetsdage.

Aktivitetsdag 2021


Fitness, fodbold, mountainbikes og multibane

Fysisk aktivitet er en naturlig del af undervisningen når du er på Learnmark Tech.

I vores fitnesslokale kan du styrke dine muskler, på vores mountainbikes kan du træne din kondition og på multibanen kan du hygge dig med basket og fodbold i pauserne.

Learnmark Horsens har også et fodboldhold, som jævnligt deltager i turneringer. 

Studiemiljø på Learnmark Gymnasium HTX

Som elev på EUX-uddannelserne er du også en del af studiemiljøet på Learnmark Gymnasium HTX. Her har du mulighed for at deltage i alle gymnasiets aktiviteter som fx fester, fredagsbarer, foredrag og ekstra undervisningsaktiviteter.

I løbet af skoleåret er der også aktivitetsdage og andre events, hvor du bliver blandet med de øvrige elever på Learnmark Gymnasium HTX.

Følg Learnmark Tech EUX på sociale medier

Her møder du vores elever og får et indblik i hverdagen.

 


 

Facebook

På Facebook får du et indblik i uddannelsen med blandt andet nyheder og historier om vores elever.

 Facebook

Instagram

På Instagram kommer du tæt på eleverne og hverdagen på Learnmark Tech EUD & EUX. 

Instagram