Fremtid og karriere

Med en eksamen fra Learnmark Business EUD & EUX har du mange muligheder for at gøre dine drømme til virkelighed. 

Læs og se, hvad tidligere elever fra Learnmark Business EUD & EUX har brugt deres eksamen til og få inspiration til at finde din egen karrierevej.

 

Film om at være i lære

I filmene fortæller nogle af eleverne fra Learnmark Business EUD & EUX om at være i lære inden for detail, handel og kontor.

Maja er kontorelev ved Horsens Kommune
Indkøbselev i Bestseller
Simon er kontorelev hos Lowell
Simon - voksenelev hos Horsens Kommune
Maja er i lære hos Nordahl Andersen
Salgsassistent i Bahne - Frida
Elev hos VW Horsens - Kasper

Eleverne fortæller

I artikler og film fortæller tidligere elever fra Learnmark Business EUD & EUX om at være i lære eller, hvad de arbejder med, efter de er udlært.

Det har været en god dag på arbejde, når der har været travlt med fx store ordrer og kunder, som jeg har lavet et godt tilbud til. Jeg overvejer at læse videre inden for fx økonomi eller ledelse, da jeg godt kunne tænke mig at blive selvstændig eller få lederansvar for en større afdeling i en detailforretning.

Morten, salgselev i Silvan

Her kan du komme i lære 

EUX Business giver adgang til alle hovedforløb. Det vil sige, at du kan komme i lære inden for kontor, detail, handel eller event. 

EUD Business giver adgang til hovedforløb inden for detail, handel og event. 

Jeg elsker den daglige kontakt med borgere, som jeg hjælper og vejleder på bedste vis. Jeg får en bred uddannelse inden for både økonomi, løn, administration, fordi jeg kommer rundt i mange forskellige afdelinger.

Sandie, kontorelev i Horsens Kommune

Læs videre

Med en eksamen fra EUX Business kan du læse direkte videre på erhvervsakademiuddannelserne og mange professionsbacheloruddannelser. Se eksempler nedenfor.