HTX- en uddannelse med et stærkt socialt sammenhold

HTX er for dig, der vil have tre gode år på gymnasiet, hvor du lærer noget, samtidig med at du har det sjovt sammen med dine venner. Her kan du være dig selv på en uddannelse med et stærkt socialt sammenhold.

På HTX eksperimenterer og finder du dine egne løsninger i stedet for kun at læse om dem. Du samarbejder med andre elever om projekter, hvor I fx skaber miljøvenlige løsninger, designer og udvikler produkter, der gør hverdagen lettere og arbejder med ny teknologi.

På HTX kan du vælge fag inden for science, design, kommunikation, IT og teknologi.

Drømmer du om at forbedre fødevarekvaliteten, udvikle medicin og udforske DNA’ets hemmeligheder? Vil du være med til at skabe en smukkere og mere funktionel verden gennem design og god kommunikation? Eller vil du udforske, hvordan man sender satellitter i kredsløb og forstå, hvordan regnbuer dannes?

Så er HTX sikkert noget for dig.

Flest muligheder med HTX

HTX er en bred gymnasieuddannelse, hvor du har flest muligheder for at læse videre. Du bliver både fagligt dygtig og får gode studiekompetencer, der forbereder dig til en videregående uddannelse - uanset om du vil læse videre til fx journalist, ingeniør, lærer, fysioterapeut, læge, arkitekt eller sygeplejerske.

 

Hverdagen på HTX

Hverdagen for HTX-elever på Learnmark Gymnasium HTX byder på alt fra app-udvikling og laboratoriekittel til sikkerhedssko i værkstederne. IT og kommunikation, design og teknologi samt science er de tre overordnede områder, du kan vælge studieretninger indenfor.

På Learnmark Gymnasium HTX sørger vi for at følge med tidens trends. Derudover går vi højt op i et godt socialt miljø, så alle vores elever trives både fagligt og socialt.


Mød Mathilde og Tristan

Hør Mathilde og Tristan fra 3.bm fortælle om hverdagen på Learnmark Gymnasium HTX.

Hverdagen på HTX 2023

Fakta

Adgangskrav

Læs mere om adgangskrav


Studiestart

12. august 2024

 

Varighed

3 år

 

 

6 studieretninger