Studieliv

På Learnmark 10 bliver du en del af et ungdomsmiljø, hvor der både er fart på og tid til fordybelse.

Learnmark 10 hører til i lokalerne omkring Gammeltorv, hvor kun eleverne i 10. klasse hører til. På skolen går der også elever, fra Learnmark Gymnasium HHX og HTX. Dem deler du fx kantine, fodboldborde og fællesarealer med. 

Mød Daniel og Minella

Kom med på rundvisning på Learnmark 10 i selskab af vores elever Daniel og Minella fra 10.B. Her fortæller de om hverdagen, undervisningen og aktiviteterne du får del i på Learnmark 10.

Studieliv_rundvisning på learnmark 10
Clara står foran en plante. Hun har lyst hår og briller
Da jeg startede på Learnmark 10, kendte jeg ikke så mange, og jeg var nervøs for, om jeg ville få nogen venner. I dag har jeg fået en masse nye venner på Learnmark 10, og jeg går i en rigtig god klasse. Jeg var også lidt nervøs for, om jeg kunne finde rundt på skolen – det er slet ikke noget problem.

Jeg valgte Learnmark 10, fordi jeg efter 9. klasse ikke vidste, hvilken ungdomsuddannelse jeg skulle søge ind på.

Clara, elev på Learnmark 10

Fællesarrangementer og sociale aktiviteter 

På Learnmark 10 har vi mange fællesarrangementer og sociale aktiviteter i klassen eller på tværs af klasserne. Det er fx stand up, film, musik, idrætsdag, foredrag, koncerter, skolefodbold og events.

Nogle fællesarrangementer er kun for elever på Learnmark 10, andre arrangementer er sammen med elever fra nogle af de andre uddannelser på Learnmark Horsens.

Jane Lerche

Kontakt

Kontakt os for mere information

Jane Lerche

Sekretær

Learnmark 10