Undervisningen

Undervisningen på HHX handler om det, der sker i samfundet i dag, og hvordan vi kan være med til at påvirke fremtiden. 

PÅ HHX

  • arbejder du med emner og projekter, som tager udgangspunkt i danske og globale udfordringer for både samfund og virksomheder
  • afprøver du teorien i tværfaglige projekter gennem samarbejde med virksomheder og i konkurrencer, hvor ledere fra erhvervslivet giver dig feedback
  • træner du mundtlig og skriftlig kommunikation i flere sprog for at blive knivskarp, når du skal holde oplæg og kommunikere med andre.
Vi samarbejder ofte med virksomheder om helt konkrete projekter. På den måde ser vi, hvordan det, vi lærer på HHX, bliver brugt i virkeligheden.

Anders, HHX-elev

Eksempler på undervisningsforløb

100 kr.-virksomhed

Du får sammen med din gruppe 100 kr., som I skal få til at blive til flere. Det er kun jeres fantasi, der sætter grænsen. Tidligere har elever lavet fodboldturnering, solgt hjemmelavede smykker eller hentet juletræer, så man ikke selv skulle køre på lossepladsen mellem jul og nytår.

Erhvervscase

Du skal sammen med dine klassekammerater beskrive, analysere og definere fx Legos og HTH-køkkeners udfordringer og komme med et begrundet innovativt løsningsforslag til virksomheden. Kommer din gruppe med skolens bedste løsningsforslag, skal I repræsentere skolen i en landsdækkende konkurrence.

Sprog og kultur

Du rejser fx på udveksling til Tyskland, på fire ugers studieophold på et amerikansk college eller på studietur til Kina for at afprøve dine kinesiske sprogfærdigheder.

Aktuelle emner

Du arbejder med aktuelle emner fx præsidentvalget i USA, og I holder Election Night på skolen.

Læs mere om undervisningen 
på Learnmark Gymnasium HHX