EUX-uddannelser på Learnmark Tech

Er du målrettet, har du ambitioner, og vil du udfordres på både et højt teoretisk og praktisk niveau? 

Så skal du vælge en EUX-uddannelse, som giver dig flere muligheder end de fleste ungdomsuddannelser. Du bliver nemlig både faglært håndværker og student på én gang. 

Som EUX-student kan du tjene en god løn som faglært i en virksomhed, eller du kan læse direkte videre til fx ingeniør, maskinmester, arkitekt eller bygningskonstruktør. Du kan også arbejde i udlandet eller starte din egen virksomhed. 

Mulighederne er der. Valget er dit. 

EUX-uddannelser

Forskelle og ligheder mellem EUX- og EUD-tømrere

Felix og Johan uddanner sig begge til tømrere. Den ene har valgt at gøre det gennem en EUD, som er den klassiske tømreruddannelse. Den anden har valgt EUX'en, hvor man både får en studentereksamen og et svendebrev.

Det kan være svært at finde ud af, hvilken uddannelse man skal vælge. I denne video kan du blive klogere på forskelle og ligheder mellem EUX- og EUD-tømreruddannelserne.

Forskelle på EUD og EUX - tømrer

EUD og EUX opbygning

Grafisk overblik over EUD og EUX

Info om opbygning, lærepladser og ofte stillede spørgsmål

I videoen fortæller uddannelsesleder Morten Hougaard om EUX-uddannelserne på Learnmark Tech. Han kommer ind på alt fra uddannelsens opbygning og indhold til lærepladser og besvarer de typisk stillede spørgsmål.

Information om EUX-uddannelserne på Learnmark Tech

Samarbejde med Learnmark Gymnasium HTX

EUX-uddannelserne er et uddannelsessamarbejde mellem Learnmark Tech og Learnmark Gymnasium HTX. Det betyder, at en stor del af undervisningen i gymnasiefagene foregår
Learnmark Gymnasium HTX.