20. oktober 2019

Nana fra Learnmark Horsens vinder Arkils Hæderspris

Arkils Hæderspris blev i dag uddelt til en person, der fortjener særlig anerkendelse for sin indsats for at tiltrække flere kvinder til bygge- og anlægsbranchen. Prisen gik til Nana Holm Kristiansen, der underviser struktørelever på Learnmark Horsens. 

Det lange hår svajede i takt til klapsalverne, da Nana Holm Kristiansen i Forum i København gik på podiet for at modtage Arkils Hæderspris. Prisen gives hvert efterår til en kvinde, der er en stærk rollemodel for at få flere kvinder til at vælge uddannelse og job i bygge- og anlægsbranchen. 

Nana Holm Kristiansen underviser på struktøruddannelserne på Learnmark Horsens. Her introducerer og inspirerer hun elever på grundforløb 1, som endnu ikke har valgt uddannelsesretning, til branchen gennem projektforløb og valgfag. Hun underviser også elever, som er i gang med deres uddannelse til enten anlægs- eller bygningsstruktør. 

Efter prisuddelingen blev Nana Holm Kristiansen hyldet af en af sine kolleger fra struktørafdelingen, afdelingschefen på Learnmark Tech og skolens direktør.

Ud over hæderen modtog Nana Holm Kristiansen også 25.000 kroner. 

Nana Holm Kristiansen har vundet Arkils Hæderspris og står nu på scenen og modtager en prisen
Jeg er meget overrasket over, at jeg har vundet prisen. Det er fedt, og jeg er helt rørt. Det er et stort skulderklap fra mine kolleger og ledere, at de har indstillet mig. Jeg havde ikke vundet prisen, hvis det ikke havde været for mine seje kolleger - vi er et godt team, vi fungerer godt sammen og vil det samme. Jeg arbejder med verdens fedeste fag, og jeg vil jeg gerne vise de unge, at man som struktør kan løse mange forskellige opgaver, at det er et job, hvor man både skal bruge hænder og hoved, og hvor vi gør noget for miljøet.

Nana Holm Kristiansen, vinder af Arkils Hæderspris 2019

Nærværende rollemodel, som stiller tydelige krav

Det var en stolt Niels Yde, direktør på Learnmark Horsens, der efter prisuddelingen lykønskede skolens prisvinder.

Nana Holm Kristiansen og Niels Yde, direktør på Learnmark Horsens
Hvis der skal flere kvinder i bygge- og anlægsbranchen, er der brug for positive rollemodeller. Jeg er glad for, at vi på Learnmark Horsens har en særdeles stærk rollemodel i Nana, og hun fortjener bestemt at vinde prisen. Hun er nærværende i forhold til eleverne og stiller tydelige faglige krav til dem. På den måde åbner hun branchen for eleverne og inspirerer og motiverer elever, der egentlig ikke umiddelbart havde set en fremtid i struktørfaget, til at søge i den retning.

Niels Yde, direktør på Learnmark Horsens

Indstillet af kolleger 

Nana Holm Kristiansens kolleger har været med til at skrive indstillingen til Arkils Hæderspris. I den skriver de blandt andet:

"Nana er en god repræsentant for struktørfaget, som ikke kræver store overarme, men mere omtanke og god tilrettelæggelse af arbejdet. I tidligere job har hun været sjakbajs, og hun har ad den vej opnået respekt for sin person, som en professionel, dygtig og pålidelig kollega. Hun er god til at skabe sammenhold, og man er ikke tvivl om, hvor hun står, for hun har en dejlig direkte tale – hun er en smilende og venlig, men bestemt dame."

Nanas kolleger i indstillingen til hædersprisen
holdbillede

På billedet ses Nana Holm Kristiansen sammen med Jens, Skjøt-Arkil, CFO og direktør for forretningsudvikling i Arkil, Niels Yde, direktør på Learnmark Horsens, Thomas Andreassen, Nanas kollega på Learnmark Horsens, Kim Clausen, afdelingschef på Learnmark Tech og tre repræsentanter fra priskomitéen Nina Groes, direktør for Divérs, Helle Johannessen, malermester for malerfirmaet Eskildsen A/S, og Christina Hvid, administrerende direktør for Molio - Byggeriets Videnscenter.

I priskomitéen er også Christine Antorini, direktør for Novo Nordisk Fondens LIFE-læringscenter.