21. juni 2022

Learnmark Horsens fejrer 773 dimittender

I løbet af de næste to uger afslutter i alt 773 unge og voksne elever deres uddannelse på Learnmark Horsens.

Flagene er hejst på Learnmark Horsens’ tre adresser. Vi fejrer sommerens studenter, dimittender og nyudlærte – 773 i alt. Den travle eksamenstid kulminerer med tre dimissioner og to svendeprøveafslutninger, hvor familie, venner, mestre og medarbejdere på Learnmark Horsens fejrer de unge og voksne, som enten har færdiggjort deres ungdomsuddannelse eller afslutter deres grundforløb, som giver adgang til en læreplads som fx kontorassistent, murer eller smed.

Eksamenstiden og dagene med dimissioner er altid en helt særlig tid på året, og direktør Niels Yde glæder sig til i år at kunne fejre dem alle uden særlige coronarestriktioner.

Portrætbillede af Niels Yde
Når jeg i denne tid møder på arbejde om morgenen, er flagene hejst på skolen. Det er en rigtig god måde at starte dagen på. Jeg ved, vores elever knokler for at yde deres bedste, og at der bliver svedt ved eksamensbordene, men det gør kun lettelsen og glæden endnu større, når det hele er veloverstået. I år kan vi heldigvis fejre vores dimittender til vores traditionsrige dimissioner med mange gæster og dimissionstalere.

Niels Yde, direktør

OL-guldvinder holder dimissionstale

Learnmark Business holder dimission på Stadionsvej 2 fredag den 24. juni 2022, hvor lokal sejler og OL-guldvinder Anne-Marie Rindom holder dimissionstalen for 110 EUX-studenter og dimittender.

Til dimissionen på Learnmark Business fejres både de unge og voksne, som nu er klar til at fortsætte i en læreplads inden for detail, handel eller kontor, og dem, der har bestået deres fagprøve og dermed er færdiguddannede kontorassistenter.

 

Learnmark Gymnasium HHX & HTX har rekordmange studenter

På Learnmark Gymnasium HHX & HTX bliver i alt 310 studenter denne sommer, og det er det højeste antal nogensinde på skolen. Dimissionen holdes i Forum Horsens fredag den 24. juni 2022, hvor skolen forventer omkring 1.200 deltagere.

Lene Tanggaard, rektor for Designskolen Kolding, holder dimissionstalen for årets studenter, mens Pede B står for det musikalske indslag. Derudover holder en student fra henholdsvis HHX og HTX elevernes tale til studenterne.

 

De allerførste EUX-industriteknikere afslutter på Learnmark Horsens

Onsdag den 22. juni 2022 bliver Learnmark Horsens’ første EUX-industriteknikere færdige med deres uddannelse. De er nu både udlært industriteknikere og har fået studenterhuen på, så de kan læse direkte videre til fx maskinmester eller ingeniør.

Dimissioner og antal dimittender på Learnmark Horsens sommeren 2022

 

Learnmark 10

Dimission: 22. juni 2022

  • Dimittender: 98

 

Learnmark Business

Dimission 24. juni 2022

  • EUD-Business: 25 EUD-dimittender
  • EUX-Business: 53 EUX-studenter
  • Fagprøve inden for administration og offentlig administration: 32 elever

 

Learnmark Gymnasium HHX og HTX

Dimission 24. juni 2022

  • HHX: 202
  • HTX: 108

Learnmark Tech

  • Svendeprøveafslutning for 2 smede og 5 industriteknikere: 22. juni 2022
  • Svendeprøveafslutning for 3 nyudlærte lageroperatører: 8. juli 2022
  • Afslutter grundforløb 2: 245 elever

 

  • Foråret 2022 bestod 75 lærlinge deres svendeprøve inden for fagene murer, tømrer, anlægsstruktør, brolægger, bygningsstruktør, tagdækker, industritekniker og smed.