10. marts 2023

Fed Faglig Festival


Tekst og foto af Nanna, Arnis og Liva, 1. g-elever på HHX


Fredag den 10. marts har alle 1. og 2. g-elever haft Faglig Festival. Det er en dag, hvor eleverne kommer ud i forskellige workshops. Det kan være alt fra kunst til hammerslag.

Eleverne kunne vælge mellem 34 forskellige workshops.

Baggrunden for Faglig Festival er, at eleverne kan komme lidt væk fra det teoretiske og over i noget mere praktisk. Eleverne bliver blandet på tværs af klasser, årgang og HHX og HTX, og det er blandt andet med til at styrke fællesskabet på skolen.

Tristan Og Gustav
Tristan og Gustav synes, det er spændende at eksperimentere med forskellige ting i kemilokalet. I dette tilfælde lavede Tristan og Gustav eksperimenter med bomber. Drengene var glade for at slippe for den daglige undervisning og komme ud og udføre noget praktisk.

Tristan og Gustav - HTX

Rasmus Og Tobias
Rasmus og Tobias fra 1.g havde workshoppen matematik. De var rigtige glade for at dagen var lidt anderledes, og at klasserne blev blandet på kryds og tværs. De går normalt i hver deres klasse, så de var glade for at kunne tilbringe dagen sammen.

Rasmus og Tobias, HHX

Artiola
Artiola fra 1.g forventer, at Faglig Festival bliver ’chill’ og ret afslappet. Hun ser det ikke som en ret stor ting. Det er bare en hyggelig dag med andre mennesker og nye bekendtskaber.

Artiola - HHX

Aksel Workshop.Docx
Axel fra 1.g er på workshoppen ”Klatring”, som, han synes, er vildt spændende. Axel elsker at udfordre sig selv, derfor har han valgt denne workshop. Axel går på HHX og synes, at fagene er meget spændende og lærerige såsom Virksomhedsøkonomi.

Axel - HHX

Eline Og Victoria
Eline og Victoria fra 1.g havde workshoppen spansk. De synes, det var en rigtig hyggelig og spændende workshop, hvor de lavede og designede spil. Det kreative ved at designe spillet var ekstra hyggeligt!

Eline og Victoria - HHX

Berke
Berke fra 1.g havde workshoppen Hammerslag, som var det rette for ham. Berke syntes, det var spændende at få en bedre viden og forståelse inden for proceduren for salg og køb af bolig. Ydermere fandt han det hyggeligt og sjovt, at gætte på huspriser.

Berke - HHX

Jacob
Jacob fra 2.g havde workshoppen Hammerslag. Han valgte denne workshop, da han synes, det kunne være spændende at lære mere om salg og køb af huse. Jacob var også rigtig glad for at have en anderledes dag, hvor der var plads til hygge med sind venner.

Jacob - HHX

Jacob Spansk
Jacob havde workshoppen ”Spansk”, som han fandt spændende, da Jacob altid har interesseret sig for sprog, og derfor har han valgt denne workshop. Jakob kan godt lide sproget spansk, og har det bl.a. med sine tætte kammerater, som gør alt sjovere!

Jacob - HHX

Laurits
Laurits fra 1.g fortalte, at det bedste ved at gå på HHX blandt andet er, at lærerne er så dygtige -  specielt yndlingslærerne Pia og Nana. Derudover synes Laurits også, at der er et helt fantastisk fællesskab på HHX, hvor man oftest bliver ekstra tæt med sidemakkeren.

Laurits - HHX

Jonas
Jonas havde workshoppen ”Virksomhedsøkonomi”. Jonas kan godt lide at arbejde med økonomi og regneark, som bl.a. er en af grundende til, at Jonas har valgt den workshop. Han synes, det er spændende at arbejde med, fordi han har en lærer, som har en god og stor viden inden for virksomhedsøkonomi.

Jonas - HHX

Simon Og Kenan
Kenan og Simon fra 1.g synes, det fedeste ved HHX er fællesskabet, og de altid gode timer med yndlingslæreren Disa. Undervisningen, synes de også, er lagt på et højt fagligt niveau, som de begge kan lide. Kunsten på skolen giver dem en god energi til at fortsætte den gode dag.

Kenan og Simon - HHX

Nikolaj
Nikolaj, som er lærer på Learnmark Gymnasium, har fået fornøjelsen at have sin egen workshop, hvor eleverne blandt andet skal være kreative og prøve kræfter inden for kunst og maleri. Nikolaj forventer en masse glade elever, der er klar på en anderledes dag med noget praktisk i stedet for teori, som vores normale skoledag består af.

Nikolaj, lærer på Learnmark Gymnasium HHX & HTX