19. juni 2023

Learnmark Horsens fejrer mere end 800 dimittender

De næste tre uger afslutter mere end 800 unge og voksne elever deres uddannelse på Learnmark Horsens.

Luften er tyk af spænding på Learnmark Horsens’ tre adresser. Her går 847 elever i øjeblikket til deres afsluttende eksamener. Fra den 19. juni til den 5. juli 2023 kulminerer eksamenstiden med tre dimissioner og to svendeprøver, hvor familie, venner, mestre og medarbejdere på Learnmark Horsens fejrer studenter og dimittender, og det bliver både højtideligt og festligt.

Derudover fejrer skolen de unge og voksne, som afslutter deres grundforløb, der giver adgang til en læreplads som fx kontorassistent, tømrer eller elektriker.

For direktør Niels Yde er det en helt særlig tid, som både markerer afslutningen på et uddannelsesforløb og begyndelsen på nye oplevelser og udfordringer.

”Eksamenstiden markerer overgangen fra noget kendt til noget nyt, og det mærker vi tydeligt på både vores elever og lærere. Alle er spændte, velforberedte og forventningsfulde, og så fejrer vi det hele med manér, når vi inviterer til dimission og svendeprøveafslutning. Det er en af årsagerne til, at ugerne inden vi alle går på sommerferie, er nogle af de bedste på et skoleår,” siger Niels Yde.

 

Hay-direktør holder dimissionstale

Learnmark Business EUD & EUX holder dimission på Stadionsvej 2 fredag den 23. juni 2023, hvor Rolf Hay, der er founder og creative director i Hay, holder dimissionstalen.

Til dimissionen på Learnmark Business EUD & EUX fejres både de unge og voksne, som nu er klar til at fortsætte i en læreplads inden for detail, handel eller kontor, og dem, der har bestået deres fagprøve og dermed er færdiguddannede kontorassistenter.

 

Learnmark Gymnasium HHX & HTX har igen rekordmange studenter

På Learnmark Gymnasium HHX & HTX bliver i alt 352 studenter denne sommer, og det er det højeste antal nogensinde på skolen. Dimissionen holdes i Forum Horsens fredag den 23. juni 2023, hvor skolen forventer omkring 1.200 deltagere.

Anders Samuelsen, tidligere udenrigsminister og nuværende CEO i UV Medico, holder årets dimissionstale, mens Pede B står for det musikalske indslag. Derudover holder en student fra henholdsvis HHX og HTX elevernes tale til studenterne.

Som noget helt særligt får alle 352 HHX- og HTX-studenter deres studenterhue på i løbet af tre intense og festlige dage: 19. – 21. juni 2023. Her vil champagnepropperne springe og de hjemmebagte kransekager blive budt rundt til venner og familie, mens de nyudsprungne studenter smilende og stolte poserer foran kameraerne.

 

To svendeprøver inden for industri og lager

Torsdag den 22. juni 2023 afholder Learnmark Tech også svendeprøveafslutning for 6 smede og 7 industriteknikere, og den 5. juli 2023 får 5 lager- og logistikoperatører overrakt deres svendeprøvebevis.

Learnmark 10

Dimission: 20. juni 2023

  • Dimittender: 170

 

Learnmark Business EUD & EUX

Dimission 23. juni 2023

  • EUD-Business: 30 EUD-dimittender
  • EUX-Business: 40 EUX-studenter
  • Fagprøve inden for administration og offentlig administration: 23 elever

Learnmark Gymnasium HHX & HTX

Dimission 23. juni 2022

  • HHX: 256
  • HTX: 96

Learnmark Tech

  • Svendeprøveafslutning for 6 smede og 7 industriteknikere: 22. juni 2023
  • Svendeprøveafslutning for 5 nyudlærte lageroperatører: 5. juli 2023
  • Afslutter grundforløb 2: 214 elever (169 EUD-elever og 45 EUX-elever)
  • I foråret 2023 bestod 55 lærlinge deres svendeprøve inden for fagene murer, tømrer, anlægsstruktør, brolægger, bygningsstruktør, stenhugger og tagdækker.