17. oktober 2022

Søren og Tobias kvalificerer sig til DM i Skills for anlægsstruktører

Når DM i Skills 2023 afholdes i Fredericia, deltager Søren Kjærskov Damgaard fra Juelsminde og Tobias Bach Rasmussen fra Mårslet. De har torsdag den 13. oktober 2022 vundet regionsmesterskabet for anlægsstruktørlærlinge.

 

”Det er få millimeter, der gør forskellen, og vores linjer i belægningen var til perfektion. Vi har et godt makkerskab, og det var det, der gjorde, at vi kunne arbejde hurtigt, godt og med et flot resultat.”

 

Sådan fortæller Tobias Bach Rasmussen, der er en af de to anlægsstruktørlærlinge, der netop har vundet regionsmesterskabet og dermed billetten til at deltage i DM i Skills 2023.

Sammen med makkeren Søren Kjærskov Damgaard har han til regionsmesterskabet lavet en belægningsopgave med trappe i herregårdssten og brosten. Til bedømmelsen var der en tolerance på ½ - 3 millimeter, så det var vigtigt, at alle mål passede.

 

”Vi var ikke så pressede på tiden, men opgaven var svær, fordi alt skulle spille. Vi gennemgik alt flere gange og kunne ikke finde flere fejl, vi kunne rette,” siger Søren Kjærskov Damgaard.

Om vinderne

Søren Kjærskov Damgaard, 17 år og bosiddende i Juelsminde.

I lære hos KP Marsh ApS i Hornsyld, udlært september 2024.

Tager sine skoleophold på Learnmark Tech.

Tobias Bach Rasmussen, 21 år og bosiddende i Mårslet

I lære hos Entreprenør Steen Hansen i Århus, udlært september 2024.

Tager sine skoleophold på Learnmark Tech.

Glæder sig til DM i Fredericia

DM i Skills 2023 afholdes i Fredericia, og her bliver der for alvor pres på de to deltagere, men det tager de helt roligt – og de går naturligvis efter at vinde.

 

”Jeg glæder mig helt vildt til at se den opgave, vi skal lave og løse den på den bedste måde. I øvedagene op til DM vil jeg gerne øve forskellige teknikker inden for både kloak og belægning,” siger Søren Kjærskov Damgaard.

 

Hans makker Tobias Bach Rasmussen supplerer:

 

”Man risikerer at lave mange fejl, når man skynder sig, så til DM skal vi være helt koncentrerede. Og så skal vi bare gøre vores allerbedste, så kan det ikke gå galt. Det er lige som at arbejde for en kunde – det skal være perfekt!”