30. oktober 2023

Ny driftsleder med fokus på bæredygtighed  

Jesper Hvidt Mortensen er ny driftsleder på Learnmark Horsens. Han har fremadrettet sammen med skolens servicechef ansvaret for den daglige drift af serviceområdet på skolen.

Med en baggrund som uddannet elektriker og selvstændig elinstallatør har han stor faglighed og ledelseserfaring. Derudover har han tidligere arbejdet som både afdelingschef og projektchef i større organisationer.

Efter mere end 25 år på entreprenørsiden skifter han nu fokus fra at løse el-opgaver for kunder til mere langsigtede driftsopgaver.

Jesper Hvidt Mortensen
Bygninger skal fungere på den lange bane, og det er en spændende udfordring for mig," siger den nye driftsleder.

Jesper Hvidt Mortensen, driftsleder

Gode rammer at arbejde i

Jesper Hvidt Mortensen lægger stor vægt på, at både medarbejdere og elever skal være glade for og stolte af at arbejde og uddanne sig på Learnmark Horsens, og det kan han som driftsleder bidrage til.

Jesper Hvidt Mortensen
Tingene skal fungere in house og se pæne ud udadtil. Når der ser pænt ud, passer vi bedre på tingene. Det er en af mine opgaver at sikre det, samtidig med at jeg har fokus på de økonomiske rammer.

Jesper Hvidt Mortensen, driftsleder

Bæredygtighed og socialt ansvar

Den nye driftsleder har fokus på mere energieffektive løsninger og at være socialt ansvarlig i alt fra inventarvalg til maling på væggene.

Jesper Hvidt Mortensen
Når vi sætter nye tiltag i gang, skal de altid ske ud fra et bæredygtigt og socialt ansvarligt perspektiv. Vi er som skole med til at forme de unges liv, og her er bygningsdriften også en vigtig medspiller.

Jesper  Hvidt Mortensen, driftsleder

Går mange kilometer hver uge

Jesper Hvidt Mortensen har brugt den første tid på at lære de omkring 50.000 kvadratmeter bygninger fordelt på tre adresser med vidt forskellige behov, kolleger og faste eksterne samarbejdspartnere at kende.

Jesper Hvidt Mortensen
Jeg går hver uge mange kilometer på skolens gange og rundt om bygningerne for at forstå, hvad der giver udfordringer i driften, og hvordan vi kan gøre hverdagen så smidig som muligt, så skolen er et godt sted at være.

Jesper Hvidt Mortensen, driftsleder

Åben og ærlig kommunikation

Hans ledelsesstil er præget af åbenhed og ærlighed, og han ønsker at give klare svar, også selvom det ikke altid er det svar, modtageren håber på.

Jesper Hvidt Mortensen
Alle har mange ønsker, men mit job er også at være realistisk. Jeg har heldigvis fået en masse gode og glade kolleger, og det er mit klare indtryk, at jeg er kommet til en rigtig god arbejdsplads.

Jesper Hvidt Mortensen, driftsleder

Jesper Hvidt Mortensen er 45 år og gift med Lene, som han har to børn med. Han bor i Brund og er fodboldtræner i HFS. Derudover går han meget på jagt og nyder at lufte sine fem jagthunde.