Online åbent hus 31. jan. kl. 19.00 pointer

Bygningsmaler

Bygningsmaleren er den ofte den sidste på byggepladsen, og det er derfor dig, der gør byggepladsen til et færdigt byggeri.

Bygningsmaler

Bygningsmaleren er den ofte den sidste på byggepladsen, og det er derfor dig, der gør byggepladsen til et færdigt byggeri.

Film om Learnmark Tech

På Learnmark Tech kan du starte på over 20 uddannelser - en af dem er bygningsmaler. Se filmen om Learnmark Tech

FAKTA

Jobbet som bygningsmaler

Bygningsmaleren arbejder både indendørs og udendørs – hele året rundt. Som maler kombinerer du det praktiske malerhåndværk med en kreativ del, hvor du fx vejleder kunder om stil- og farvevalg. Du behandler mur- og træværk, opsætter tapet, og du kan også udføre restaurering af ældre bygninger.

Bygningsmaler

Uddannelsen til bygningsmaler

Uddannelsen til bygningsmaler veksler mellem skole og praktik, så du får mulighed for at bruge det, du lærer på skolen. På uddannelsen til bygningsmaler lærer du om klargøring af flader, så det endelige resultat bliver så godt som muligt. Du lærer om overfladebehandling, forskellige påføringsteknikker, arbejdsmiljø og sikkerhed, og du får stilladskursus. Du har fag som fx sundhed og bevægelse, dansk og naturfag.

Du kan tage grundforløb 1 og grundforløb 2 til bygningsmaler på Learnmark Tech. Når du skal på skoleophold, mens du er i lære, skal du gå på en anden skole. Det aftaler du med den virksomhed, hvor du er ansat. 

Når du er udlært bygningsmaler

Som udlært bygningsmaler kan du starte som svend eller som selvstændig. Du kan også vælge at læse videre til dekorationsmaler, diplommaler eller bygningskonstruktør.

chat-boxes

Brug for hjælp?

Brug for hjælp
Lise Liin
M:+45 4212 7327E:lil@learnmark.dk

Få hjælp og find svar på Facebook
pencil

Tilmelding

Du kan søge om optagelse på vores uddannelser på forskellige måder - få mere info her.

Optagelse
mail

Hold dig opdateret

Learnmark Horsens sender jævnligt nyhedsbreve målrettet fx virksomheder, forældre, vejledere og undervisere.

Nyhedsbreve