15. marts 2023

Borgmester Peter Sørensen besøgte iværksættere på HHX og HTX

Tak for besøget til borgmester Peter Sørensen og Jeppe Keller Jensen, der er leder af erhvervsudvikling i Horsens Kommune.

De besøgte Learnmark Gymnasium StartUp, hvor vores iværksætterelever pitchede idéer om deres iværksættervirksomheder for gæsterne.

Hold da op, hvor er de dygtige! Det har været en stor fornøjelse at få et indblik i de unge iværksætteres verden. Jeg er meget begejstret for deres innovative tankegang, deres bevidsthed og viden om markedet og alle de opgaver, der hører til at drive en virksomhed. Stor respekt herfra!
Jeg oplevede en rigtig god energi og et stærkt fællesskab blandt iværksætterne, selvom det er meget forskellige idéer, virksomheder og elever, der er med i StartUp - det tegner godt for den lokale erhvervsudvikling

 Peter Sørensen, borgmester i Horsens Kommune. 

 

Der var rigtig god energi hos de unge iværksættere – en energi og et drive, som helt sikkert også gavner Horsens Kommune. Det var spændende at høre om deres idéer og fremtidsplaner, og på den måde kan vi som kommune bedre få en fornemmelse af, hvordan vi kan skabe gode vilkår for unge iværksættere.
De unge iværksættere kan være med til at holde de etablerede virksomheder i en by skarpe, og det har i dag været fedt at opleve, hvor langt gymnasieeleverne er nået med deres virksomheder.

Jeppe Keller Jensen, der er leder af erhvervsudvikling i Horsens Kommune

Iværksætterne i StartUp udvikler i øjeblikket deres virksomheder indenfor:

  • Produktion og salg af longboards
  • Vinduespolering
  • Abonnement på specialøl
  • Børnebog med aktiviteter om bæredygtighed i børnehøjde
  • Fællesskab for unge kvinder
  • Billeder med dine flotteste champagneflasker