Legater

Her kan du se nogle af de legater, som Learnmark Horsens hvert år uddeler til elever og/eller indstiller elever til.

Grethe og Henning Skov Jensen

Grethe og Henning Skov Jensens studielegat

Formål

Legatets formål er at yde støtte på 1 x 70.000 kr. og 2 x 35.000 kr. til studenter, der ønsker at gennemføre et udenlandsk studieophold som led i deres videregående studier. Vær opmærksom på, at beløbet er skattepligtigt.

Målgruppe

Dimittender fra Learnmark Gymnasium HHX & HTX.

Ansøgningsfrist 

Ansøgningsfristen er 24. februar 2025.

Sådan søger du

Du søger legatet online via sdbf.dk

 

Læs mere om legatet

Alexander Gram Jensen modtaget legatet af direktør Niels Yde og Sune Agger
Jeg glæder mig til at teste idéen om at bo i udlandet i en længere periode – og til at rejse ud i verden for at lære nyt. Jeg ser meget frem til alle de outstanding undervisere, jeg skal have på universitetet. Her skal jeg blandt andet have faget How to run and lead a startup, hvor underviseren er tidligere CEO i Walmart.

Det bliver spændende at blande studie på et af verdens bedste universiteter med kulturoplevelser, og jeg er taknemmelig for, at jeg gennem legatet får mulighed for at komme på samme track, som legatgiverne.

Alexander Gram Jensen, legatmodtager 2022

Øvrige legater 

I listen nedenfor finder du legater, som kan være relevante at søge for nuværende og tidligere elever på Learnmark Horsens.

Her på siden henviser vi kun til legater, som er særligt målrettet skolens elever, fra legatgivere i skolens lokalområde og legater, hvor legatgiverne har en særlig tilknytning til Learnmark Horsens. 

Lasse Lund modtager legat 2022.
Jeg vil rigtig gerne vende mig ud mod det internationale samfund, og jeg drømmer om i fremtiden at arbejde i en international virksomhed med kolleger fra hele verden.

Det bliver spændende at opleve et internationalt studiemiljø og at møde udvekslingsstuderende fra hele verden. På universitetet Bocconi i Milano vil jeg gerne have fagene Finance, Management Consulting og Banking and Fintech, hvor man arbejder med trading, kapitalforvaltning, ledelsesrådgivning og finansiel teknologi.

Lasse Lund, legatmodtager 2022