Galla, glamour og gamle biler

06. maj 2022

Limousiner, cykler, veteranbiler og sportsvogne. Alle tænkelige transportmidler var taget i brug, da 3.g-eleverne på Learnmark Gymnasium HHX & HTX ankom til årets gallafest fredag den 6. maj 2022.

Gallafesten startede ved Forum Horsens, hvor kortegen af fantasifulde køretøjer blev modtaget af omkring 1000 forældre, søskende, bedsteforældre og venner, som filmede og fotograferede ankomsten. Herefter dansede nutidens unge datidens traditionsrige Les Lanciers – og her smed mange af pigerne de høje hæle for bedre at kunne følge med i den hurtige herremølle.   

Efter gallareception for både tilskuere og 3.g-elever fortsatte festen på skolen, hvor i alt 350 kommende studenter, deres lærere og ledelsen deltog. 

Gallafesten på Learnmark Gymnasium HHX & HTX blev aflyst på grund af corona i 2020 og 2021. Derfor var det en særligt glad rektor, der bød velkommen til årets gallafest. 

Jeg har virkelig savnet vores gallafest de seneste to år. Det er så festlig en overgang mellem undervisning og eksamensperiode, og så nyder jeg bare elevernes kreativitet og al den energi, de lægger i at gøre denne dag til noget helt særligt. Derfor er jeg også ekstraglad for, at vi i år slår publikumsrekord, og at jeg får lov at dele vores traditionsrige gallafest med cirka 1000 tilskuere og alle vores elever,” understreger.

Sune Agger, rektor

Skolen er efter to skoleår, der har været præget af coronanedlukninger, i gang med at planlægge en erstatningsfest for de to årgange, hvis gallafest blev aflyst. Studenter fra 2020 og 2021 hører nærmere.  

Ankomst til gallafest

Ankomst til gallafest 2022

Lancier til topkarakter

3. g´erne dansker lancier i Forum Horsens