Uddannelser for voksne

Har du afsluttet 9. eller 10. klasse for mere end 2 år siden, betegner vi dig som voksen. Som voksen skal du starte direkte på grundforløb 2 - GF2.

Start på EUD Business

Uanset, om du ønsker en EUD Business eller en EUX Business, anbefaler vi, at du starter på grundforløb 2 på EUD Business for voksne, som vi kalder EUV Business.

Du kan efter ½ år på EUV Business søge en læreplads inden for detail, handel eller event. Du kan også vælge at fortsætte på EUX Business.

 

Læs mere om EUD Business

 

Fortsæt på EUX Business

Hvis du vælger at forsætte på EUX Business, skal du starte direkte på grundforløb 2 (GF2) på EUX Business.

Efter et halvt år på GF2 på EUX Business kan du forsætte på studieåret, hvis du har et gennemsnit i de otte obligatoriske C-fag på minimum 02.

Efter studieåret kan du søge en læreplads inden for kontor, detail, handel eller event.

 

Læs mere om EUX Business

Jeg ikke har en uddannelse, men har arbejdet meget inden for detail. Der fandt jeg ud af, at jeg er god til mennesker, men jeg vil gerne mere. Jeg vil gerne være indkøber eller grossist i en større virksomhed, og der har jeg brug for at få en uddannelse.

Sebastian, voksenelev på Learnmark Business

Her kan du komme i lære

EUX Business giver adgang alle uddannelser inden for detail, handel, event og kontor. EUD Business giver adgang til uddannelser inden for detail, handel og event.

 


Hvis du er fyldt 25 år

Er du fyldt 25 år, og ønsker du at begynde et nyt karriereforløb i en erhvervsvirksomhed eller læse videre, tager vi udgangspunkt i dine erfaringer og tidligere skoleforløb og bygger videre på dem. Du forøger dine jobmuligheder og gør dig konkurrencedygtig på fremtidens arbejdsmarked. 

Inden du kan starte, skal du til samtale med vores studievejleder, hvor du skal dokumentere din erhvervserfaring og uddannelsesmæssige baggrund. Det kaldes også en realkompetencevurdering (RKV). 

Læs mere under Optagelse

Karin Plesner Bloch Andersen

Karin Plesner Bloch Andersen

Underviser, Studievejleder

Learnmark Business