Dimission

Dimission på Learnmark Gymnasium HHX og HTX er en af årets mest festlige traditioner!

Når lyset i Forum Horsens bliver slukket, og det kun er studenternes hvide huer og spottet på scenen, der lyser op, starter en af årets mest festlige og højtidelige traditioner på Learnmark Gymnasium HHX og HTX.

Her får de glade studenter overrakt deres eksamensbeviser efter tre uforglemmelige gymnasieår, og familier, venner, undervisere og ledere fejrer dem med sang, taler, klapsalver, ros og gode ønsker for fremtiden.

Stemningsfilm fra dimission på Learnmark Gymnasium HHX og HTX

I står nu og er færdiguddannede fra gymnasiet – I er ikke længere elever; I er studenter. I tager evnen til at lære med jer. I tager en bred viden fra mange forskellige fag med jer, og nu skal I i gang med noget andet. Stort, stort tillykke med jeres studentereksamen. Gå nu ud og brug den!

Sune Agger, rektor på Learnmark Gymnasium HHX og HTX Rektors tale til studenterne

Inden I skal ud og feste videre med hinanden, vil jeg meget gerne give jer ét ord med på vejen: Nysgerrighed. For nysgerrighed er sigende for den situation, I står i lige nu. Hele verden ligger åben for jer. Det gør den faktisk i bogstaveligste forstand. I kan foretage jer lige, hvad I vil, og hvad I ønsker og drømmer om. Og I er sikkert nysgerrige efter at prøve det hele.

Anders Kühnau, regionsrådsformand og taler til dimissionen 2018 Regionsrådsformand til studenter: Der findes ikke forkerte valg. Der findes kun nye valg

Legatuddeling

Til dimissionen på Learnmark Gymnasium HHX og HTX overrækker vi legater til elever, der på forskellig vis har udmærket sig. Det kan være fagligt, socialt og/eller fordi man har været en viljestærk fighter.

Allerhelst ville vi uddele legater til alle studenter, men vi kan desværre kun give legater til omkring 10 studenter.

Studenternes tale til dimissionen

Hvert år holder en HHX-student og en HTX-student tale til dimissionen - taler med både humor og minder fra tre gode gymnasieår, hvor hele salen kvitterer med et kæmpe bifald.

Jeg hedder Thomas Højgaard. Har gået i psykologiklassen og været elevrådsformand, jeg har siddet i festudvalget og skolens bestyrelse - og nu vil jeg gerne forsøge at sige noget klogt.

Thomas Højgaard, HHX-student 2018 HHX-elev Thomas Højgaards tale til dimissionen

Det er en eksamen, der har lært os, hvor vigtigt det er at involvere sig og tage ansvar.

Emily Kew, HTX-student 2018 HTX-elev Emily Kews tale til studenterne
chat-boxes

Brug for hjælp?

Brug for hjælp
Elisabeth Damkjær
M:+45 4212 7212E:eda@learnmark.dk

Få hjælp og find svar på Facebook
pencil

Tilmelding

Du kan søge om optagelse på vores uddannelser på forskellige måder - få mere info her.

Optagelse
mail

Hold dig opdateret

Learnmark Horsens sender jævnligt nyhedsbreve målrettet fx virksomheder, forældre, vejledere og undervisere.

Nyhedsbreve
'