Salgsassistent med specialet digital handel - B2C

Som digital salgsassistent – B2C (Business to Consumer) skal du have lyst til at sælge og hjælpe kunder online. Du skal have interesse for digital udvikling og være god til at kommunikere med og let ved at skabe kontakt til kunder og kolleger i skrift og tale. Derudover skal du være indstillet på at have vekslende arbejdstider. 

Hvis du drømmer om at åbne din egen webbutik er uddannelsen til digital salgsassistent – B2C også en god uddannelse for dig.

JOBMULIGHEDER

Som uddannet salgsassistent med specialet digital handel kan du søge job i fx butikker, der har en webshop tilknyttet, eller job, hvor du arbejder mere bredt med digital handel. Det kan fx være E-commerce, dataanalyse, online kommunikation, digital markedsføring eller digitalt salg.

ARBEJDSOPGAVER

Dine arbejdsopgaver varierer alt efter, hvor du får job. Typisk vil du have daglig online kundekontakt, arbejde med digitalt salg og planlægning og gennemførsel af salgsfremstød på virksomhedens digitale platforme.

ADGANGSKRAV

ELEVPLADS / HOVEDFORLØB

Hovedforløbet varer to år, hvor du primært er elev i virksomheden og på skole i 8-12 uger.

Skoleophold

På skoleopholdene får du undervisning i specialefag, der passer til din uddannelse. Det er fx

  • Digital salg og forretningsforståelse
  • Digital købsadfærd
  • E-commerce drift & kundeservice
  • Dataanalyse
  • Digital markedsføring 

Undervisningen er fyldt med eksempler fra din hverdag i virksomheden.

ELEVLØN

Er du elev, skal dine løn- og ansættelsesforhold følge en af de overenskomster, som HK har indgået med arbejdsgiversiden. Det gælder også, selvom virksomhedens øvrige ansatte ikke følger overenskomsten. Det betyder, at du som elev har ret til fx pension, hvis du er over 20 år, og feriefridage.

Som afslutning på din uddannelse skal du skrive en fagprøve, hvor du skal vise, hvad du har lært i din to-årige elevtid. Du skal formulere en problemstilling, fastsætte et mål samt planlægge og aflevere opgaven inden du kan afslutte din uddannelse.

Illustration: Sorte citationstegn
chat-boxes

Brug for hjælp?

Brug for hjælp
Lars Henrik Poulsen
M:+45 4212 7231E:lhp@learnmark.dk

Få hjælp og find svar på Facebook
pencil

Tilmelding

Du kan søge om optagelse på vores uddannelser på forskellige måder - få mere info her.

Optagelse
mail

Hold dig opdateret

Learnmark Horsens sender jævnligt nyhedsbreve målrettet fx virksomheder, forældre, vejledere og undervisere.

Nyhedsbreve
'