Emilies mål som kontorelev er at skabe glade kunder

Emilie Westenholtz Nielsen er kontorelev hos IDdesign. Hun arbejder primært i administrationen og kontakten til kunder er særlig vigtig for hende. 

Da Emilie Westenholtz Nielsen skulle søge elevplads, vidste hun præcist, hvad hun gik efter. Hun ville have en elevplads inden for administration og gik benhårdt efter at få stillingen hos IDdesign.

Iddesign Cmyk
Jeg søgte elevpladsen hos IDdesign, fordi det tiltalte mig, at jeg ikke skulle arbejde så meget med økonomi, men primært med administrative opgaver. Jeg tror, at jeg endte med at få elevpladsen, fordi jeg tydeligt viste min interesse og kunne argumentere for, hvorfor jeg ville passe godt i stillingen.

Emilie, kontorelev hos IDdesign

Læs mere om uddannelsen til kontorassistent

 

Specialist fremfor generalist

Ikke to elevpladser er ens, og det betyder, at det er vigtigt at finde en stilling, der passer til de kompetencer og interesser man har. Emilie Westenholtz Nielsen var klar over, at hun havde sine styrker i det administrative, derfor ønskede hun at fokusere sine kræfter i et hovedområde.

Iddesign Cmyk
Jeg synes, at det er fedt kun at være i en afdeling i stedet for at skulle prøve flere forskellige funktioner. På den måde kan jeg fordybe mig og blive mere specialiseret.

Emilie, kontorelev hos IDdesign

Kunderne er de vigtigste

En af Emilie Westenholtz Nielsens arbejdsopgaver er at besvare mails og opkald fra kunder. Hendes mål er, at de smiler og er tilfredse efter en dialog med hende.

Iddesign Cmyk
For mig betyder dialogen med kunderne rigtig meget. Jeg går meget op i at give en ekstraordinær kundeoplevelse, hvor jeg ikke bare følger procedurerne, men altid prøver at gøre noget særligt for hver kunde, så de får en god oplevelse ved at have ringet til os. Jeg føler mig som en succes, når jeg har lavet en god løsning, som virkelig gør kunden glad. Det er virkelig fedt, når kunden roser mit arbejde.

Emilie, kontorelev hos IDdesign

Frihed under ansvar

Som kontorelev skal Emilie Westenholtz Nielsen være hos IDdesign i to år, og allerede helt fra begyndelsen var der stor tillid og store forventninger til hende.

Iddesign Cmyk
Efter to uger fik jeg mit eget skrivebord, og så sad jeg alene med mine egne opgaver. Min ’buddy’ har selvfølgelig været rigtig god, hvis jeg har haft brug for hjælp, men jeg har hurtigt fået meget ansvar. Det er den helt rigtige elevplads for mig. Jeg har både kundekontakten og sidder ikke bare bag en skærm og ordner regnskaber. Jeg er virkelig blevet kastet ud i det.

Emilie, kontorelev hos IDdesign

Læs mere om uddannelsen til kontorassistent