Learnmark Talent

Learnmark Talent er et tilbud til elever i 8. og 9. klasse. Det udbydes af Learnmark Gymnasium HHX og HTX og EUX-Tech og består af tre forløb, som tager udgangspunkt i uddannelsernes særlige DNA.

Ønsker du høje faglige udfordringer? Er du et talent inden for de naturvidenskabelige fag? Kunne du tænke dig at videreudvikle dette talent? Eller er du fremtidens idemand/kvinde, iværksætter eller opfinder?

Så skal du søge ind som talent på Learnmark Talent.

Du kan vælge mellem tre talentforløb:

 • Iværksætteri, innovation og ledelse - Learnmark Gymnasium HHX
 • Naturvidenskab og bæredygtighed - Learnmark Gymnasium HTX
 • Teknologi - innovation, proces og design - EUX-Tech

Alle forløb afvikles på tre skoledage i efteråret 2020, hvor du sammen med andre talenter fra grundskolerne i Horsens og Hedensted får mulighed for at arbejde med dit talent på et gymnasialt niveau.

Du skal regne med at blive udfordret både fagligt og personligt, og så skal du være klar på, at der kan forekomme hjemmestudier og/eller opgaver.

Det er gratis at deltage i Learnmark Talent.

Fakta
 • Søg om optagelse

  NY ansøgningsfrist: 28. august 2020

  Download ansøgningsskema (pdf)

  Send ansøgningssskema med sikker post til info@learnmark.dk 

   

 • Datoer HHX og HTX

  17. september
  22. oktober
  19. november

  Alle dage kl. 8.00-15.05

 • Datoer EUX-Tech

  23. september
  7. oktober
  21. oktober

  Alle dage kl. 8.00-15.05

Teknologi – innovation, proces og design på EUX-Tech

Synes du, det er sjovt at finde tekniske løsninger på hverdagens problemer? Er du kreativ, og er du god til at få nye idéer? Kan du lide at designe et produkt, som du senere selv skal udvikle en prototype af?

Så skal du melde dig til talentforløbet på EUX-Tech, hvor du bruger teorien fra klasselokalet, når du arbejder i vores værksteder.

I talentforløbet arbejder du sammen med andre talentfulde elever fra 8. og 9. klasse med bæredygtighed, nudging, idéudvikling, design og konstruktion. Du bruger fagene matematik og fysik som redskaber til at løse og forstå de udfordringer fra virkeligheden, som du arbejder med.

Når du er færdig med talentforløbet, har du lært, hvordan du både fagligt og teoretisk løser forskellige problemstillinger.

Forløbet tager udgangspunkt i i EUX-fagene:

 • Teknologi
 • Matematik
 • Fysik

Forløbet varer tre dage. Den første og sidste dag er på Learnmark Gymnasium HTX, mens dag nr. 2 foregår i værkstederne på Learnmark Tech.

Max 20 deltagere

Naturvidenskab og bæredygtighed på HTX

Brænder du for de naturvidenskabelige fag? Elsker du at eksperimentere? Og drømmer du om at løse fremtidens problemer i laboratoriet?

Dette talentforløb tager afsæt i vores naturvidenskabelige gymnasium HTX. I løbet af de tre dage arbejder du og de andre talenter med bæredygtighed og bevægelsesfysik. 

Gennem fag som fx fødevareteknologi og bioteknologi arbejder du både teoretisk og praktisk med fremtidens fødevarer, og hvordan man skaber alternative proteinkilder. Du får nye ideer og afprøver/tester dem både i laboratoriet og i virkeligheden.

I fysik arbejder du med skrå kast, hvor du tester dine beregninger i praksis.

Du bliver undervist af gymnasielærere i forløbet, og du møder undervejs nogle af gymnasietalenterne inden for dette område.

Iværksætteri, innovation og ledelse på HHX

Drømmer du om at blive fremtidens iværksætter? Er du god til at få idéer, og kan du se store muligheder i at opbygge en bæredygtig virksomhed omkring disse idéer? Så er du et af de talenter, vi søger.

I dette talentforløb kan du vælge enten at arbejde med dine egne iværksætteridéer, eller du kan kaste dig over en erhvervscase fra det virkelige liv, hvor du i samarbejde med en lokal virksomhed skal løse en udfordring.

Du bliver undervist af gymnasielærere, som giver dig redskaber og metoder i forhold til at udvikle dine egne idéer og din egen virksomhedsdrøm. Samtidig møder og sparrer du med nogle af de største iværksættertalenter på Learnmark Gymnasium HHX.

Måske får du gennem dette forløb skabt afsættet for at starte din egen virksomhed – på dette forløb drømmer vi STORT!

chat-boxes

Brug for hjælp?

Brug for hjælp
Elisabeth Damkjær
M:+45 4212 7212E:eda@learnmark.dk

Få hjælp og find svar på Facebook
pencil

Tilmelding

Du kan søge om optagelse på vores uddannelser på forskellige måder - få mere info her.

Optagelse
mail

Hold dig opdateret

Learnmark Horsens sender jævnligt nyhedsbreve målrettet fx virksomheder, forældre, vejledere og undervisere.

Nyhedsbreve
'