Learnmark Talent

Learnmark Talent er et nyt tilbud til elever i 8. og 9. klasse. Det udbydes af Learnmark Gymnasium HHX og HTX og består af to forløb, som tager udgangspunkt i de to gymnasieuddannelsers særlige DNA inden for henholdsvis naturvidenskab og innovation og iværksætteri.

Ønsker du høje faglige udfordringer? Er du et talent inden for de naturvidenskabelige fag? Kunne du tænke dig at videreudvikle dette talent? Eller er du fremtidens idemand/kvinde og iværksætter?

Så skal du søge ind som talent på Learnmark Gymnasium HHX og HTX.

Du kan vælge mellem to talentforløb:

 • Iværksætteri, innovation og ledelse - Learnmark Gymnasium HHX
 • Naturvidenskab og bæredygtighed - Learnmark Gymnasium HTX

Begge forløb afvikles på 4 skoledage i efteråret 2017, hvor du sammen med andre talenter fra grundskolerne i Horsens og Hedensted får mulighed for at arbejde med dit talent på et gymnasialt niveau.

Du skal regne med at blive udfordret både fagligt og personligt, og så skal du være klar på, at der kan forekomme hjemmestudier og/eller opgaver.

Det er gratis at deltage i Learnmark Talent.

Fakta
 • Søg om optagelse

  Ansøgningsfrist: 31. august 2017

  Download ansøgningsskema (pdf)

  Send ansøgningssskema til ag@learnmark.dk

   

 • Tidspunkt

  • Tirsdag 12. september
  • Tirsdag 10. oktober
  • Onsdag 15. november
  • Onsdag 13. december

  Alle dage kl. 8.00-15.05

 • To forløb

  Vælg mellem forløbene:

  • Iværksætteri, innovation og ledelse (HHX)
  • Naturvidenskab og bæredygtighed (HTX)

Naturvidenskab og bæredygtighed på HTX

Brænder du for de naturvidenskabelige fag? Elsker du at eksperimentere? Og drømmer du om at løse fremtidens problemer i laboratoriet?

Dette talentforløb tager afsæt i vores naturvidenskabelige gymnasium HTX. I løbet af de fire dage arbejder du og de andre talenter med bæredygtighed. Det store spørgsmål vi stiller er, hvordan naturvidenskaben kan være med til at sikre mad til alle i en verden præget af stigende overbefolkning.

Gennem fag som fx fødevareteknologi, kemi, fysik og bioteknologi arbejder du både teoretisk og praktisk med fremtidens fødevarer, og hvordan man skaber alternative proteinkilder. Du får nye ideer og afprøver/tester dem både i laboratoriet og i virkeligheden.

Du bliver undervist af gymnasielærere i forløbet, og du møder undervejs nogle af gymnasietalenterne inden for dette område.

Iværksætteri, innovation og ledelse på HHX

Drømmer du om at blive fremtidens iværksætter? Er du god til at få ideer, og kan du se store muligheder i at opbygge en bæredygtig virksomhed omkring disse ideer? Så er du et af de talenter, vi søger.

I dette talentforløb kan du vælge enten at arbejde med dine egne iværksætterideer, eller du kan kaste dig over en erhvervscase fra det virkelige liv, hvor du i samarbejde med en lokal virksomhed skal løse en udfordring. Du bliver undervist af gymnasielærere, som giver dig redskaber og metoder i forhold til at udvikle dine egne ideer og din egen virksomhedsdrøm. Samtidig møder og sparrer du med nogle af de største iværksættertalenter på Learnmark Gymnasium HHX.

Måske får du gennem dette forløb skabt afsættet for at starte din egen virksomhed – på dette forløb drømmer vi STORT!

chat-boxes

Brug for hjælp?

Brug for hjælp
Elisabeth Damkjær
M:4212 7212E:eda@learnmark.dk

Få hjælp og find svar på Facebook
pencil

Tilmelding

Du kan søge om optagelse på vores uddannelser på forskellige måder - få mere info her.

Optagelse
mail

Hold dig opdateret

Learnmark Horsens sender jævnligt nyhedsbreve målrettet fx virksomheder, forældre, vejledere og undervisere.

Nyhedsbreve
'