Gastronom - Kok

Kokken omdanner råvarer til spændende menuer.

Kok

Som kok omdanner du råvarer til spændende menuer, og du får masser af muligheder for at eksperimentere med både kendte og mindre kendte råvarer.

FAKTA

Jobbet som kok

Som kok står du for indkøb og sammensætning af menuen og drikkevarer, der passer til. Du har mulighed for at være kreativ og sammensætte menuer af de råvarer, du har til rådighed. Som kok har du ofte skiftende arbejdstider og aftenarbejde. Herudover er samarbejde i team en vigtig del af at være kok.

Bliv kok på Learnmark Tech

Uddannelsen til kok

På uddannelsen til kok lærer du om råvarer og tilberedningsmetoder. Du lærer at planlægge indkøb, sammensætte en menu og anrette den, så den tager sig bedst muligt ud. Du får viden om sundhed, ernæring og lærer om kundebetjening. Under din uddannelse har du mulighed for at tage din praktik i udlandet.   

Når du er udlært kok

Som udlært kok kan du arbejde på restauranter, caféer eller starte din egen. Danske kokke er eftertragtede, og der er derfor god mulighed for at finde job i udlandet. Du kan også læse videre til akademigastronom.

Noget af det bedste ved mit job er, at jeg får lov til at leve mine drømme ud, at anrette maden flot og glæde andre med min passion for mad.

Mathias, kok
chat-boxes

Brug for hjælp?

Brug for hjælp
Lise Liin
M:4212 7327E:lil@learnmark.dk

Få hjælp og find svar på Facebook
pencil

Tilmelding

Du kan søge om optagelse på vores uddannelser på forskellige måder - få mere info her.

Optagelse
mail

Hold dig opdateret

Learnmark Horsens sender jævnligt nyhedsbreve målrettet fx virksomheder, forældre, vejledere og undervisere.

Nyhedsbreve