Legater

Siden 2013 har Learnmark Gymnasium HHX og HTX uddelt Grethe og Henning Skov Jensens studielegat til studenter fra HHX og HTX. 

Drømmer du om at studere i udlandet, har du som student fra Learnmark Gymnasium HHX og HTX også mulighed for at søge et økonomisk tilskud fra Grethe og Henning Skov Jensens studielegat.

Nedenfor kan du læse om nogle af legatmodtagernes studieoplevelser i udlandet.

Jeg er meget glad for legatet, som er vigtigt, for at jeg kan komme til Singapore. Nu kan jeg koncentrere mig om mine studier, indtil jeg skal rejse.

Cille Telling, legatmodtager 2019 Rejselegat på 30.000 kr. til studieophold i Singapore

Jeg bor i en lejlighed tæt på universitetet i Boston sammen med fire personer fra henholdsvis Danmark, Norge, Mexico og USA. Sidst i maj rejser jeg til Dubai i en måned, hvor jeg skal studere på Hult’s campus i landet. Derefter rejser jeg videre til San Francisco, hvor jeg er ind til graduation i august.

Annika Christiansen, legatmodtager 2019 Studielegat til Annika i Boston

Opholdet i Australien giver mig et godt fundament både fagligt, kulturelt og i forhold til at kunne engelsk på et højt niveau. Jeg er da lidt spændt på, hvordan det skal gå, når jeg er så langt væk fra min familie og de vante omgivelser, men mest af alt glæder jeg mig bare til et fedt ophold,” fortæller

Rasmus Engelbrecht Sørensen, legtamodtager 2017 HHX-student får rejselegat til Australien

Min uddannelse i Odense er engelsksproget, og jeg er meget fascineret af kulturer og forskelle på tværs af kulturer. Derfor er det helt oplagt, at jeg læser et semester i udlandet. Mit mål er at få job i en international virksomhed, hvor jeg kan arbejde krydskulturelt med firmaets interne og eksterne samarbejdspartnere.

Mikael Borre Jansson, legatmodtager 2017 HTX-student får legat til studieophold i Vietnam

Campus er noget større end i København, hvor jeg læser, og business-fakultetet er blot en lille prik i det store billede. Det er spændende at opleve kulturen omkring universitet, som dyrkes i noget højere grad end derhjemme. Akademisk er det også en noget anden oplevelse, idet mange flere opgaver her skal laves i hånden uden hjælpemidler.

Emilie Emmerik Jensen, legatmodtager 2018 Legatmodtager sender rejsebrev fra Vancouver
chat-boxes

Brug for hjælp?

Brug for hjælp
Elisabeth Damkjær
M:+45 4212 7212E:eda@learnmark.dk

Få hjælp og find svar på Facebook
pencil

Tilmelding

Du kan søge om optagelse på vores uddannelser på forskellige måder - få mere info her.

Optagelse
mail

Hold dig opdateret

Learnmark Horsens sender jævnligt nyhedsbreve målrettet fx virksomheder, forældre, vejledere og undervisere.

Nyhedsbreve
'